De brug naar werk in de regio

Op maandag 24 december zijn wij tot 12:00 uur geopend en bereikbaar. Van dinsdag 25 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Per woensdag 2 januari zijn wij je weer van dienst volgens de reguliere openingstijden. Voor belangrijke zaken, die niet kunnen wachten tot het nieuwe jaar, kun je ons bereiken via info@animouitzendburo.nl. Houd hierbij rekening met een langere reactietijd dan je van ons bent gewend.

Payroll Diensten

Naast het uitzenden kan Animo Uitzendburo de opdrachtgever ook van dienst zijn met Payroll Diensten. Payroll Diensten is een variant op het uitzenden. Het verschil met de uitzendformule is, dat de organisatie zelf de medewerker werft, selecteert en de bijbehorende administratieve rompslomp aan Animo overlaat.

Payroll Diensten heeft voor een organisatie een aantal voordelen. De opdrachtgever bepaalt zelf wie hij in huis haalt. De totale loonadministratie wordt door Animo afgehandeld. De betalingen van de salarissen worden door Animo uitgevoerd. Ook in deze formule betaalt de opdrachtgever alleen de gewerkte uren. Afdrachten van premies en werkgeverslasten worden door Animo gedaan alsook melding aan Belastingdienst. De ziektekostenrisico's, het doorbetalen tijdens ziekte, zijn ook in deze formule niet voor rekening van de opdrachtgever.
Deze service is bijvoorbeeld ook ideaal als u (nog) geen vaste arbeidsovereenkomst met de kracht(en) wenst aan te gaan. Of personeel nodig heeft voor een bepaalde periode of project(-en).