De brug naar werk in de regio

Op maandag 24 december zijn wij tot 12:00 uur geopend en bereikbaar. Van dinsdag 25 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Per woensdag 2 januari zijn wij je weer van dienst volgens de reguliere openingstijden. Voor belangrijke zaken, die niet kunnen wachten tot het nieuwe jaar, kun je ons bereiken via info@animouitzendburo.nl. Houd hierbij rekening met een langere reactietijd dan je van ons bent gewend.

Informatie

Animo UItzendburo is NEN 4400-1gecertificeerd en is aangesloten bij Stichting Normering Arbeid (SNA) en Register Inleen Agrarisch (RIA). Deze organisaties houden toezicht op naleving van wet- en regelgeving en betaalgedrag aan de Belastingdienst en andere wettelijke instanties. Zodat u later niet nog financiƫle claims kunt verwachten.

Animo Uitzendburo staat voor kwaliteit, integriteit en een persoonlijke benadering zowel naar organisaties als naar uitzendkrachten. Bij werving, selectie en plaatsing houdt onze service niet op. Ook gedurende de periode, dat de uitzendkracht bij u aan het werk is, blijven wij begeleiden.

Animo uitzendburo werkt conform Algemene voorwaarden, deze algemene voorwaarden zullen wij bij kennismaking persoonlijk aan u overhandigen