De brug naar werk in de regio

Bij Animo

Word jij onze nieuwe collega?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een spontane collega die fulltime beschikbaar is. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - inschrijven van kandidaten - voorstellen van kandidaten bij (potentiële) opdrachtgevers - opdrachtgevers bezoeken - verwerken van uren en facturering - bijhouden personeelsdossiers Ben jij accuraat en zelfstandig? Ben je commercieel ingesteld en communicatief vaardig? Ben je niet bang om initiatief te tonen? Ben jij in het bezit van een rijbewijs en op korte termijn voor een langere termijn beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!

Algemene buitendienst medewerker

Alles kunner gezocht!

Ben jij een flexibele alleskunner, die in het bezit is van een rijbewijs (Met E achter B?) en je handen niet omdraait voor hard werken? Neem dan contact met ons op!

Commercieel Administratief - < 2

Sprechen Sie Deutsch?

- Spreek en schrijf je Nederlands, Engels en Duits? - Ben je nauwkeurig en neem je initiatief? - Denk je in kansen en oplossingen en ben je flexibel? - Minimaal MBO opleiding en ervaring in commerciële en administratieve taken en verantwoordelijkheden. Voor een kleine organisatie in de regio zijn wij opzoek naar een commercieel administratief medeweker voor 24 u.p.w. Interesse? Meer info? Bel of mail ons dan.

Full time met uitzicht op vast dien

Je kan het dak op!

Heb jij geen hoogtevrees? Ben je volledig en direct beschikbaar? En ben je bereid om je verder te verdiepen en ontwikkelen tot dakdekker? Bel dan snel!!

Opperman/ Stratenmaker gezocht

Fysiek sterk?

Als opperman help je de stratenmaker. Je werkt voornamelijk buiten op verschillende locaties.

Zaterdag/ Vakantiekracht

Creativiteit zit je in het bloed?

Voor een winkel in creatieve en hobby materialen zijn wij op zoek naar een zaterdagkracht, welke ook in de vakantie's extra kan werken. Bel, mail of kom langs voor meer informatie.

administratieve kracht

5 ochtenden p.w. Administratieve duizendpoot

Voor een horeca bedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Het betreft een nieuwe functie waardoor het een pre is om ervaring te hebben op de volgende vlakken. - Cijfermatig gevoel, kasboek bijhouden, controle kassa, kassa tellen, - MS Office - verslagen maken - roosters verwerken/maken.

Bouw

Handige handen nodig! Direct

Ben je niet vies van sloop werk en sjouwen? Ben je in het bezit van een rijbewijs en een (geldig) VCA? Bel dan snel voor meer informatie! (Bel ook gerust als je nog geen VCA hebt, maar wel bereid bent deze te halen.)

Groenvoorziening

Groene vingers, buitenwerk

Ben jij niet vies van buiten werk? Sta je open om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten in het groen. Zoals onder andere, heggen snoeien, onkruid bestrijden en tuinen opknappen? Neem dan snel contact met ons op! Bel 0180- 393555 of via info@animouitzendburo.nl

Hoofd monteur installatietechniek

Ervaring in de installatietechniek?

Heb jij al wat jaren ervaring opgedaan als (hoofd-)monteur in de installatietechniek? Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar iemand die met een bus en telefoon, zelfstandig (met een hulp) op pad gaat. Heb jij de ervaring? Ben je in het bezit van een (geldig) VCA? En heb jij je diploma in F-gassen (airco)? Neem dan snel contact met ons op! (0180- 393 555 of mail naar info@animouitzendburo.nl)

Assistent Accountant

3x3=...

Functie omschrijving - Assistent Accountant Voor een regionaal accountantskantoor zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega! In de functie van Assistent Accountant bestaan je werkzaamheden uit: Het samenstellen van enkelvoudige jaarrekeningen; Het opstellen van fiscale aangiften; Het voeren van administraties en het te woord staan van cliënten. Functie eisen - Assistent Accountant Voor de functie van Assistent Accountant heb je nodig: Een afgeronde diploma ( Accountancy of Bedrijfseconomie) en/of relevante ervaring bij een accountants- of administratiekantoor; Een gezonde dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme; Een zelfstandige werkhouding en communicatieve vaardigheden.

Hulp monteur

Gemotiveerd en affiniteit met installatietechniek?

Ken jij het verschil tussen een bahco en een waterpomptang? Weet jij raad met elektriciteitsdraadjes en zoek je een baan waarbij je in vaste dienst kan treden? Neem dan snel contact met ons op! 0180-393555 of info@animouitzendburo.nl

SPW 3 / Pedagogisch mdw

Werken als SPW medewerker kinderdagverblijf/ BSO

Bel of mail snel voor meer info. Het betreft werk na de 'vakantieperiode'.