De brug naar werk in de regio

Service- en onderhoudsmonteur

Ervaring in de installatietechniek?

Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur. Zij zijn een installatiebedrijf voor onder meer centrale verwarming en elektra. Ben jij gek op het installatie vak? Heb jij een geldig installatietechniek diploma en minimaal 2 jaar werkervaring? Kan jij zelfstandig werken? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? En ben je 38 uur per week beschikbaar? Kun je alle vragen met JA beantwoorden? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact met ons op via 0180-393 555 of stuur een mail naar info@animouitzendburo.nl

Installatiemonteur

Affiniteit met het installatie vak?

Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een installatiemonteur. Zij zijn een installatiebedrijf voor onder meer centrale verwarming en elektra. Ben je bekend met diverse ketelmerken? Heb je de bijbehorende certificaten? Kun je zelfstandig werken? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? En ben je 38 uur per week beschikbaar? Kun je alle vragen met een JA beantwoorden? Dan zijn we op zoek naar jou! Affiniteit met het plaatsen van radiatoren, cv ketels en cv regelingen is een pré evenals het hebben van 2 jaar werkervaring. Stuur je cv en motivatie naar info@animouitzendburo.nl of neem contact op via 0180-393555.

Partijbouwer (parttime/fulltime)

Fysieke kracht gezocht!

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een parttime/fulltime partijbouwer die op locatie samen met collega’s op- en afbouwt. Deze klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten voor de aankleding van evenementen. Functieprofiel: • MBO werk- en denkniveau • In het bezit van rijbewijs B (BE zou fijn zijn) • Fysiek sterk en niet te beroerd om aan te pakken • Geen 9-5 mentaliteit i.v.m. wisselende werktijden • Representatief en goed in de omgang met zowel klanten als collega’s • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift • Woonachtig in Nieuwerkerk aan de IJssel of de directe omgeving Kun jij je vinden in de volgende karaktereigenschappen: nauwkeurig, flexibel, teamplayer, maar ook zelfstandig kunnen functioneren, geordend en logistiek inzicht? Neem dan contact met ons op!

Partijbouwer (oproepkracht)

Enthousiaste student gezocht!

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een partijbouwer (oproepkracht) die samen met collega’s op- en afbouwt. Deze klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten voor de aankleding van evenementen. Ben jij een enthousiaste student en op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan voor een aantal uur/dagen in de week? Je kunt per week je beschikbaarheid doorgeven. Het betreft onregelmatig werk, ook in de avonden/nachten en weekenden. Misschien wel perfect te combineren met jouw studie! Functieprofiel: • MBO werk- en denkniveau • In het bezit van rijbewijs B (BE zou fijn zijn) • Fysiek sterk en niet te beroerd om aan te pakken • Geen 9-5 mentaliteit i.v.m. wisselende werktijden • Representatief en goed in de omgang met zowel klanten als collega’s • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift • Woonachtig in Nieuwerkerk aan de IJssel of de directe omgeving Kun jij je vinden in de volgende karaktereigenschappen: nauwkeurig, flexibel, teamplayer, maar ook zelfstandig kunnen functioneren, geordend en logistiek inzicht? Neem dan contact met ons op!

Commercieel medewerker

Technische-, commerciële- en communicatieve krach

Technische Groothandel Wij zijn op zoek naar een flexibele binnendienst medewerker voor deze klant. Zij zitten in de telecom- data en glasvezel markt. Bij onze organisatie is service en advies een essentieel onderdeel van het commerciële proces. De organisatie streeft continue naar tevreden klanten Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de volgende zaken: • Het opbouwen en uitbreiden van een veelzijdig klantenbestand met als speerpunt data- en telecommunicatie installateurs • Het ondersteunen van klanten bij de verkoop via de webshop voor alle producten • Het onderhouden en uitbreiden van de website en het creëren en sturen van nieuwsbrieven. • Het telefonisch helpen, adviseren en het begeleiden van klanten bij het vinden van de meest geschikte technische/ commerciële oplossingen. indien dit niet in de webshop gevonden kan worden ( de non standaard producten) • Het uitwerken en nabellen van offertes met als doel voor het grootste deel van de offertes deze tot orders af te sluiten. • Het samen met de andere binnen- en e.v.t buitendienstverkopers realiseren van de gewenste verkoopdoelstellingen. • Het helpen bij inkomende en uitgaande goederen Functie eisen • Je werkt als een spin in het web tussen de interne afdelingen waaronder inkoop & logistiek, verkoop, product management, externe leveranciers, dienstverleners en klanten. • 2 à 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een Technische Groothandel, bij voorkeur binnen minimaal één van bovengenoemde marktsegmenten en producten is gewenst. • Je bent initiatiefrijk en creatief en beschikt over uitmuntende technische-, commerciële- en communicatieve vaardigheden. • Je weet goed met mensen samen te werken en kan hen zowel intern als extern motiveren en overtuigen. Hectiek en aan veel zaken tegelijk werken is je bekend en je weet hierbij de regie te voeren en het overzicht te bewaren. • Je hebt ervaring in de digitale wereld van websites en web shops. • Aantoonbare affiniteit met communicatietechnologie in het algemeen is een pree. • Een actieve en positieve verkoopattitude en meedenken en handelen in verbeterprocessen. Arbeidsvoorwaarden In het begin zul je via Animo verloond worden. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid van een contract via de opdrachtgever.

Logistiek commercieel medewerker

t.b.v. Technische Groothandel

Functie omschrijving: Magazijn werkzaamheden zoals; in- en uitvoer van goederen, bijhouden van magazijn in breedste zin. Inkoop werkzaamheden zoals het maken van inkooporders aan de hand van orders. Maar ook verkoop orders inboeken en verwerken, de website bijhouden en nieuwsbrieven versturen. Indicatie salaris is tussen de € 1800,- á € 2000,- euro bruto per maand, op basis van 40 uur per week

Assistent Accountant

3x3=...

Functie omschrijving - Assistent Accountant Voor een regionaal accountantskantoor zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega! In de functie van Assistent Accountant bestaan je werkzaamheden uit: Het samenstellen van enkelvoudige jaarrekeningen; Het opstellen van fiscale aangiften; Het voeren van administraties en het te woord staan van cliënten. Functie eisen - Assistent Accountant Voor de functie van Assistent Accountant heb je nodig: Een afgeronde diploma ( Accountancy of Bedrijfseconomie) en/of relevante ervaring bij een accountants- of administratiekantoor; Een gezonde dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme; Een zelfstandige werkhouding en communicatieve vaardigheden.

Senior Assistant Accounting & R

Fulltime

Voor deze opdrachtgever zijn wij opzoek naar iemand die zal komen te werken op een locatie vlakbij Nieuwerkerk aan den IJssel. In de accountancy & adviespraktijk verricht je zelfstandig diverse werkzaamheden op vlak van tussentijdse managementrapportages voor klanten, financieel administratieve werkzaamheden voor klanten en het samenstellen van jaarrekeningen. Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen. Ondersteunen bij adviesopdrachten en het verzorgen van de complexere samenstelopdrachten behoren tot jouw takenpakket, waar een goede verslaggeving richting de klant bij hoort. De klanten bevinden zich voornamelijk in het MKB-segment, waardoor werkzaamheden divers zijn en je snel verantwoordelijkheid krijgt. Naast de vakinhoudelijke werkzaamheden, stimuleren we je ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en de werkzaamheden met betrekking tot adviesopdrachten en commerciële activiteiten. Functie-eisen o Afgeronde opleiding mbo bedrijfsadministratie o Minimaal 2 jaar werkervaring o Een kritische en probleem analyserende houding o Ondernemend en initiatiefrijk Wat bieden zij? De eerste periode zal je via ons verloond worden en bij gebleken geschiktheid krijg je een contract van de opdrachtgever. Een carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Er is voldoende vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Begeleiding en coaching zijn mogelijkheden die geboden worden om jouw toekomst in goede banen te kunnen leiden. Naast de doorgroeimogelijkheden zijn er ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris (afhankelijk van meegebrachte kennis en ervaring (€ 2000,- - € 3700,-) en goede secundaire voorwaarden, denk hierbij aan voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Hoofd monteur installatietechniek

Ervaring in de installatietechniek?

Heb jij al wat jaren ervaring opgedaan als (hoofd-)monteur in de installatietechniek? Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar iemand die met een bus en telefoon, zelfstandig (met een hulp) op pad gaat. Heb jij de ervaring? Ben je in het bezit van een (geldig) VCA? En heb jij je diploma in F-gassen (airco)? Neem dan snel contact met ons op! (0180- 393 555 of mail naar info@animouitzendburo.nl)

Hovenier

Groene handen

Deze opdrachtgever is op zoek naar gemotiveerde personen die graag in het groen werken. Enkele verwachtingen zijn; - relevante ervaring/ opleiding in tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating - Vak en planten kennis - Goede flexibele werkmentaliteit. Persoonlijke eigenschappen; klantvriendelijk; pro actie/ een aanpakker; oog voor detail; verantwoordingsgevoel.

Oproepbasis pakketten bezorgen

RIjbewijs B? Oproepbaar beschikbaar?

Wij zijn opzoek naar een oproepbaar persoon die door het hele land (en soms in België) pakketten kan bezorgen. Geïnteresseerd? Bel of mail voor het maken van een afspraak!

Opperman/ Stratenmaker gezocht

Fysiek sterk?

Als opperman help je de stratenmaker. Je werkt voornamelijk buiten op verschillende locaties.

Algemene buitendienst medewerker

Alles kunner gezocht!

Ben jij een flexibele alleskunner, die in het bezit is van een rijbewijs (Met E achter B?) en je handen niet omdraait voor hard werken? Neem dan contact met ons op!

Commercieel Administratief - < 2

Sprechen Sie Deutsch?

- Spreek en schrijf je Nederlands, Engels en Duits? - Ben je nauwkeurig en neem je initiatief? - Denk je in kansen en oplossingen en ben je flexibel? - Minimaal MBO opleiding en ervaring in commerciële en administratieve taken en verantwoordelijkheden. Voor een kleine organisatie in de regio zijn wij opzoek naar een commercieel administratief medeweker voor 24 u.p.w. Interesse? Meer info? Bel of mail ons dan.

Full time met uitzicht op vast dien

Je kan het dak op!

Heb jij geen hoogtevrees? Ben je volledig en direct beschikbaar? En ben je bereid om je verder te verdiepen en ontwikkelen tot dakdekker? Bel dan snel!!

Groenvoorziening

Groene vingers, buitenwerk

Ben jij niet vies van buiten werk? Sta je open om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten in het groen. Zoals onder andere, heggen snoeien, onkruid bestrijden en tuinen opknappen? Neem dan snel contact met ons op! Bel 0180- 393555 of via info@animouitzendburo.nl

Hulp monteur

Gemotiveerd en affiniteit met installatietechniek?

Ken jij het verschil tussen een bahco en een waterpomptang? Weet jij raad met elektriciteitsdraadjes en zoek je een baan waarbij je in vaste dienst kan treden? Neem dan snel contact met ons op! 0180-393555 of info@animouitzendburo.nl

SPW 3 / Pedagogisch mdw

Werken als SPW medewerker kinderdagverblijf/ BSO

Bel of mail snel voor meer info. Het betreft werk na de 'vakantieperiode'.