De brug naar werk in de regio

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met ons opnemen op 0180-393 555.

Waar staat Animo voor?

Animo Uitzendburo is een regionaal uitzendbureau dat sinds 1995 is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Animo is een uitzendbureau dat zich onderscheidt van andere uitzendbureaus door de persoonlijke benadering van zowel bedrijven als werkzoekenden.

Het hoofddoel van ons uitzendbureau is te bemiddelen tussen bedrijven en werkzoekende. Het uitzendbureau beperkt zich niet tot bepaalde sectoren, dus elk bedrijf en elke werkzoekende is van harte welkom. De ruime persoonlijke aandacht tijdens het gesprek is vanzelfsprekend voor ons uitzendbureau, omdat naast de werkervaring en opleiding wij de persoonlijkheid en competenties van de uitzendkracht van groot belang vinden.


Werkwijze

Animo Uitzendburo bemiddelt in zowel vaste als tijdelijke banen. Veel bedrijven gebruiken Animo om op een professionele manier aan hun personeel te komen. Je gaat in zo’n geval direct voor de opdrachtgever werken of je werkt een periode via Animo bij die opdrachtgever, een soort proeftijd.
De redenen dat zo’n bedrijf daar voor kiest is dat wij het bedrijf goed kennen en de potentieel werknemer bekend is bij ons, zodat wij een goede match kunnen maken tussen de werkzoekende en de werkgever.

Naast het vaste werk hebben wij natuurlijk ook tijdelijke opdrachten, tijdelijke opdrachten zijn er vaak om pieken op te vangen of mensen te vervangen die ziek of om andere redenen niet kunnen werken. Werken als flexwerker van Animo Uitzendburo is een ideale manier om de arbeidsmarkt te verkennen. Je kunt bij verschillende bedrijven ervaring opdoen en er op die manier achterkomen wat jij leuk vindt in een baan.

Maar ook als je al precies weet wat je wilt, is het werken via Animo Uitzendburo een prima oplossing. Je hoeft immers niet zelf op jacht te gaan naar de ideale baan: wij bemiddelen je naar de baan die jij zoekt. Na een uitgebreid intakegesprek weten wij namelijk precies wat je wilt en wat je kan en ook van het bedrijf weten wij precies wat voor een persoon zij zoeken. Dat is de kracht van Animo Uitzendburo; wij kennen de mensen en de bedrijven bij jou in de buurt.

Lees onze Privacy Statement om te zien hoe wij omgaan met uw gegevens.